Expositie Wehlpressphoto 2022 in de Expositieruimte van: Ons Huis in Wehl

Expositie Wehlpressphoto 2022 in Ons huis 

Wanneer kunt u de foto’s bekijken?

Elke zondag van 8 tot 29 januari van 13-16 uur 

 

De winnaar van de Wehlpressphoto wedstrijd 2022 is gekozen. Alleen de publieksprijs mist nog!

Help jij ons te bepalen wie de top 3 worden?

Dit is het tweede jaar van de Wehl Durft! fotowedstrijd met het thema ‘Origineel Wehl’. Iedereen is uitgedaagd om de mooiste, de meest herkenbare, unieke, karakteristieke, authentieke, liefdevolle foto van (Nieuw)Wehl te maken. Er zijn prachtige foto’s ingezonden door inwoners, bezoekers of mensen uit de regio.

De deskundige jury van Wehlse fotografen Jan Meulenbeek Timo Steijntjes en Benny Verstege hebben de beoordeling voor hun rekening genomen en waren onder de indruk van de verschillende perspectieven op Wehl. Natuur, gebouwen en hele kenmerkende beelden alles is weer aanwezig dit jaar.

3 Publieksprijzen

De top 3 is na een avond discussiëren unaniem vastgesteld en de winnaars zijn over hun plek in de top 3 van de vakjury geïnformeerd.  Maar de belangrijkste prijs komt van het publiek! U kunt zelf de foto’s komen bewonderen op vier zondagen in januari. Op 8,15, 22 en 29 januari van 13-16 uur is de expositieruimte bij Ons huis in de grote straat geopend en staat de koffie en thee gratis voor u klaar. Hier kunt u bij elke foto ook de feedback van de fotografen lezen.

Bent u het er mee eens of kiest u een andere winnaar?

Stem met ons mee en doe u stem in de stembus en gun uw favoriet de publieksprijs! Met dank aan de bijdrage en hulp van Ons Huis, het #Naoberfonds en #gemeenteDoetinchem heeft Wehl Durft! de wedstrijd met veel plezier kunnen organiseren.

Expositie Wehlpressphoto 2022 in Ons Huis , Wehl.

Comments are closed.