Feestelijke Onthulling Bord www.wehl.nl aan A18 door wethouder Ingrid Lambregts op 14 juni jl.

De Stichting Toerisme & Promotie Wehl heeft vrijdagmorgen een website over het dorp gelanceerd. Dit werd feestelijke gevierd door het onthullen van een bord met het webadres langs de A18 door wethouder Ingrid Lambregts.

“Deze compleet vernieuwde website is ontworpen om de mogelijkheden in en om Wehl, de recreatieve routes en de voorzieningen te promoten”, aldus wethouder Ingrid Lambregts. “Ik vind het mooi dat alle partijen in Wehl nauw samenwerken om Wehl breed onder de aandacht te brengen en zo meer bezoekers naar het centrum van het mooie Wehl te trekken.”

Op www.wehl.nl is veel informatie te vinden over onder andere de geschiedenis van het dorp, bezienswaardigheden, evenementen en ondernemers.

https://www.regio8.nl/website-wehl-feestelijk-gelanceerd-met-bord/content/item?1135182

 

Comments are closed.